Stylingtips vtwdbeurs #2

Posted on Posted in Styling, Wooninspiratie

Ook ik heb me goed vermaakt op de vt wonen&design beurs, samen met duizenden andere mensen. Ik heb veel inspiratie opgedaan! Deze week deel ik een paar kleine berichten met je, waarin ik elke keer één tip geef. Iets wat ik op de beurs ben tegengekomen. Geniet ervan!

Ik ben ontzettend veel mooi groens tegengekomen op de beurs. Groen groen groen… het is helemaal hip om veel planten in huis te halen.

 

Tip #2

Zet je planten bij elkaar op één plek en maak er een mooie, groene creatie van. In plaats van één of twee planten op de vensterbank, combineer je je planten in één hoek, of aan één muur en creëer je een bijzonder plaatje. Elke plant heeft een eigen uitstraling, daarover schreef ik eerder deze blog. Laat je inspireren door een paar mooie foto’s die ik maakte op de beurs.

 

planten

 

planten

 

planten

 

Veel plezier met deze tip! Tip #3 komt eraan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *