Stylingtips vtwdbeurs #1

Posted on Posted in Styling, Wooninspiratie

Ook ik heb me goed vermaakt op de vt wonen&design beurs, samen met duizenden andere mensen. Ik heb veel inspiratie opgedaan! Deze week deel ik een paar kleine berichten met je, waarin ik elke keer één tip geef. Iets wat ik op de beurs ben tegengekomen. Geniet ervan!

Mijn favoriete stand was die van Trecompany. Ik viel direct voor de rustige kleuren, de cleane uitstraling, het lichte hout en het groen van de planten. We kwamen aan de praat met de eigenaar van dit Nederlandse familiebedrijf. Een mooi verhaal en ze maken de mooiste bedden.

 

Tip #1

Zorg voor rust in de slaapkamer, door te werken met rustige kleuren en vormen. Combineer effen vlakken (vloer of de muren) met houttinten. Kies voor cleane, rustige accessoires en creëer warmte door een mooie combinatie van veel dekens, kleden en kussens op het bed.

 

vt wonen&design beurs

 

vt wonen&design beurs

 

Tip #2 volgt snel, dus stay tuned!

One thought on “Stylingtips vtwdbeurs #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *