Liebster Award

Posted on Posted in Uncategorized

Alweer een paar weken geleden werd ik door vriendinnetje Lotte van de toffe blog Lotgeniet genomineerd voor de Liebster Award! Hoe leuk! Dank je wel Lotte!

De Liebster Award is een virtuele award voor beginnende/kleine bloggers om de persoon achter de blog beter te leren kennen en om aan te geven dat je zijn/haar blog echt de moeite waard vindt.

De regels:
• Je bedankt de persoon die je genomineerd heeft, en plaatst een link naar zijn/haar blog in je blogpost.
• Je beantwoordt de gekregen vragen.
• Je nomineert andere bloggers die minder dan 200 volgers hebben, en brengt hen hiervan op de hoogte. Je maakt 10 nieuwe vragen.

Ik heb van Lotte 1o leuke vragen gekregen, die ik hieronder voor je bantwoord:

1. waarom ben je begonnen met bloggen?
Het leek me leuk om de dingen te delen die mij inspireren om van mijn huis een thuis te maken. Mooie plaatjes, tips voor styling en organizing en gewoon alles wat ik leuk vind. Ik maak mensen graag blij met mooie dingen!

2. wat typeert jouw blog?
Mijn blog is persoonlijk, ik laat er (bijna) alleen dingen zien uit mijn eigen huis, of dingen die ik zelf heb bedacht of gemaakt. Ook maak ik alle foto’s zelf. Ik hoop dat mijn blog niet pretentieus is, het laat gewoon zien wie ik ben en waar ik van hou, that’s it!

3. kun je een foto laten zien die jouw blog typeert? Leg uit waarom?
Deze foto van mijn hal typeert mijn blog: zelfbedachte en -gemaakte kapstok, gewoon mooi en helemaal mij in combinatie met het grijs en roze. Geen fantastisch scherpe foto, maar wel één waar ik heel blij van word!

 

DIY kapstok

 

4. welke blogs inspireren jou?
My Scandinavian Home inspireert me vanaf het begin. Een ontzettend mooie blog over Scandinavisch interieur, om bij te kwijlen! Een totaal andere blog is Huisje No. 56. Deze blog inspireerde me om te beginnen en gewoon te doen wat ik leuk vind, zij doet dat ook simpel en mooi. Willeke van Elke dag mama, inspireerde me vorig jaar om te beginnen met bloggen, haar blog vind ik heel tof (ze schrijft zo leuk!) en persoonlijk.

5. waarom koos je voor de titel van je blog?
Ik heb heel lang getwijfeld over de naam van mijn blog. Uiteindelijk ben ik er heel blij mee. Het is een persoonlijke blog, vandaar dat ik mijn eigen naam gebruik in de titel. En het gaat over mijn thuis, en dat omvat eigenlijk meteen alles. Ik ben een echte huismus, dus die naam past perfect!

6. wat is je toekomstplan met bloggen?
Ik heb geen uitgestippeld plan met mijn blog. Ik doe het voor de leuk en voor de hobby. Hoewel ik het natuurlijk heel leuk zou vinden om steeds beter te gaan bloggen en om meer volgers te krijgen.

7. welke tip zou je aan een nieuwe blogger willen geven?
Blijf lekker jezelf en doe vooral wat je leuk vind. Ik denk dat een blog staat of valt met de ‘echtheid’ van je verhaal.

8. noem 5 willekeurige feitjes over jezelf
1 neatfreak – Ik kom helemaal tot rust als alles opgeruimd, schoon en overzichtelijk is. 2 huismus – Lees mijn blog, dan zie je wat ik bedoel. Iets met breien enzo… 3 verliefd – En getrouwd met de allerleukste man. 4 pastellover – Ik hou van lichte kleuren in mijn huis, in mijn kleding… in alles eigenlijk! 5 ochtendmens – In ieder geval ben ik absoluut geen avondmens! Na 22.30 uur valt er met mijn geen zinnig gesprek meer te voeren. ’s Ochtends heb ik bijna altijd zin in de dag en heb ik al vroeg een to do-lijstje klaar liggen waaraan ik begin.

9. wat zou je nooit op je blog laten zien?
Een hele slechte foto van iets in mijn huis waar ik niet blij mee ben! Of een hele slechte foto van mezelf hahaha!

10. wat is je favoriete plek in huis? (foto!)
Een snelle Iphone foto van het loungehoekje in de huiskamer. Een combinatie van al mijn favoriete kleuren, ik word zo blij als ik er naar kijk! En ik vind het leuk dat we iets origineels hebben gecreëerd in deze hoek. Mijn man zit er graag te werken en het is het favoriete knuffelplekje van ons konijntje.

 

Liebster award

 

Ik nomineer www.elkedagmama.nl en www.huisjeno56.blogspot.nl voor de Liebster award. Jullie mogen de volgende vragen beantwoorden:

  1. Wat is de reden dat je bent gaan bloggen?
  2. Wat vind je zo leuk aan bloggen?
  3. Welke plannen heb je met je blog?
  4. Wat zegt jouw blog over jezelf?
  5. Welke van jouw eigen posts is jouw favoriet en waarom?
  6. Wanneer is een blogpost voor jou geslaagd en klaar om te plaatsen?
  7. Welke andere blogs lees je zelf graag?
  8. Van welke dingen in het leven kun jij genieten?
  9. Wat doe je verder graag, naast het bloggen?
  10. Welke droom zou je heel graag zien uitkomen?

Ik ben heel benieuwd naar jullie antwoorden!

 

Wil jij stiekem ook heel graag beginnen met bloggen? Doen dus, want het is super leuk! Waarover zou jij willen schrijven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *