Lepeltje lepeltje & Winkels op Wielen

Posted on Posted in Wooninspiratie

Vorige week zondag was ik met manlief bij Lepeltje Lepeltje in Amersfoort. Een ontzettend leuk cultureel food festival mét heel veel leuke kraampjes van Winkels op Wielen. Ik heb me heerlijk vergaapt aan alle mooie spulletjes. Vandaag voor jullie wat kiekjes van al het moois én inspiratie voor leuke merken en webshops. 

Mevrouw Aardbei is een onwijs leuke webshop met heel veel mooie decoratieve spulletjes voor in huis. Letterslingers, muurstickers en ook heel veel tofs voor de kinderkamer. Om je huis (en jezelf natuurlijk!) blij van te maken!

Mevrouw aarbei
Ik vind vooral de draadmanden en de kaarten heel tof.

home lovv vind ik leuk omdat het nét een beetje anders is. Té grote en leuke letters voor aan de muur en de Sonny Angels (de pop met konijnenmutsje) voor op de kinderkamer. Origineel toch?!

home lovv

home lovv2

Terugkijkend naar mijn foto’s van Lepeltje lepeltje, zie ik dat ik er heel veel van rekjes met kaarten heb gemaakt. En dat terwijl ik echt heel slecht ben in het versturen van (verjaardags)kaartjes. Binnenkort een blog over mijn oplossing voor dit probleem! Ik ga zelf deze webshops ook maar eens bezoeken denk ik…

Voor het versieren van al je feestjes moet je bij 2besam zijn! Veel zelfgemaakt, vintage moois met een romantisch randje. Perfect voor je bruiloft!

2besam

Naast deze leuke kraampjes van webshops was er natuurlijk nog veel meer te beleven op Lepeltje lepeltje. Ik heb nog een paar mooie dingen gespot.

nog meer leuks

nog meer moois

En als laatste kan ik jullie deze foto van de ingang van de toiletten niet onthouden. Hilarisch toch?

toilet ingang

Geniet van het heerlijke weer en tot snel!

One thought on “Lepeltje lepeltje & Winkels op Wielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *