Happy easter! – DIY zwartwit paasdecoratie

Posted on Posted in DIY, Styling

Happy Easter! Zit je al aan de paasbrunch met leuke beschilderde eitjes?

Ik ben niet zo van de paasdecoratie. Ik houd enorm van pastelkleuren, maar zo rond de Pasen vind ik ze dan net niet het. Op social media zag ik leuke zwartwit DIY’s voorbij komen. Eieren uitblazen en dan schilderen enzo… Dat vond ik allemaal veel te veel werk.

Ook in de stad nergens zwartwit paasdecoratie te bekennen. Gelukkig vond ik toen, op het laatste moment, deze ontzettend leuke en simpele DIY zwartwit paasdecoratie! Het zijn printables van de super mooie blog Everyting Elze.

 

DIY zwartwit paasdecoratie

 

DIY zwartwit paasdecoratie

 

DIY zwartwit paasdecoratie

 

Even printen op dik papier, een klein uurtje knippen en plakken en het hangt! Voor een extra paastintje heb ik geel lint gebruikt. Heb je nog niks hangen thuis? Download de printables en ga op deze regenachtige ochtend nog even snel aan de slag.

Hele fijne paasdagen allemaal!

xx

 

 

 

One thought on “Happy easter! – DIY zwartwit paasdecoratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *