DIY adventkalender

Posted on Posted in DIY

Vriendinnetje Lotte van de leuke en creatieve blog Lotgeniet, vroeg mij dit jaar om samen een DIY adventkalender te doen: we maken beide een boel cadeautjes voor de ander zodat we allebei in de adventtijd om de paar dagen een cadeautje uit mogen pakken. Nu is het zo dat ik ontzettend houd van cadeautjes krijgen en óók van cadeautjes geven. Dus deze leuke actie kon ik natuurlijk niet afslaan. 

We besloten om voor €15,00 ongeveer 7 cadeautjes te doen. Op een gezellig avondje hebben we de cadeautjes aan elkaar gegeven en het eerste pakje open gemaakt. Het was ontzettend leuk om de adventkalender te maken. Ik kocht een toffe mand en heb daar alle cadeautjes in gedaan. Een aantal heb ik zelf gemaakt en ik heb een aantal leuke dingen gescoord bij de onder andere de Tiger (deze is onlangs geopend in Amersfoort, aanrader!). Op Lotgeniet kun je zien wat ik haar heb gegeven en hieronder zie je wat ontzettend veel moois zij voor mij heeft gemaakt!

 

DIY adventkalender

 

Hier wordt je toch al heel blij van? Mooie pastelkleurtjes, vrolijk  ingepakte pakjes… ik kon niet wachten om het te mogen uitpakken!

 

DIY adventkalender

 

Een theedoek voorzien van een leuke tekst, een zelfgemaakt letterbanner, prachtige kaarsen… het hield niet op. Vriendinnetje Lotte heeft zelfs het spel Regenwormen zelf gemaakt! Echt een prachtvariant om mee te spelen. Het boekje dat je ziet is een soort dagboek, met elke dag een vraag die je beantwoordt, voor vijf jaar lang. Beetje lastig uitleggen, ik had het ook nog nooit gezien, maar ik vind het geniaal! (Ik schrijf vrij braaf elke dag, zal ik het vijf jaar volhouden?)

Wat was dit een feestje, zowel de voorbereiding als het uit mogen pakken. Het klopt echt wat ze zeggen, geven is net zo leuk als krijgen! Ik heb nu alweer zin om volgend jaar weer zo’n DIY adventkalender te doen. En misschien heb jij ook inspiratie opgedaan?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *