Contact

Ik vind het heel leuk om van je te horen! Je kunt onder elk blogbericht een reactie geven. Ik ben benieuwd naar wat jou inspireert. Dus schrijft gerust iets leuks.

Ben je geïnteresseerd in samenwerking? Stuur me dan een mail via info@nienkesthuis.nl. Je hoort van me!

5 thoughts on “Contact

  1. Beste Nienke,

    Complimenten voor je blog. Ik heb een vraagje, ik ben op zoek naar een ovalen keukentafel en kwam opeens op je blog terecht. Je hebt een foto van een mooie ovale tafel geplaatst (met op de achtergrond het plantenbehang). Zou je mij kunnen vertellen waar ik deze tafel zou kunnen bestellen? Via welke winkel? En zou je ook weten waar de tafel vandaan komt die is afgebeeld in de keuken met de witte flessen erop? Wellicht dat je mij aan de namen kan helpen. Dank bij voorbaat voor je reactie! Groeten, Joris

    1. Hoi Joris, wat leuk dat je de tafels zo mooi vindt! Ik ook :), maar helaas… ik weet niet van welke merken ze zijn. Ik heb ze toentertijd gespot bij Loods5 in Amersfoort, maar verwacht niet dat ze er nog staan. Zelf heb ik een ovalen tafel in huis van Pronto wonen, het allerlaatste showmodel uit de winkel voor een leuk prijsje… Ik kan je dus niet echt verder helpen. Succes met zoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *